Sizin için Neler Yapıyoruz?


Tema Taşımacılık olarak uluslararası lojistik sektöründe uzun senelerdir faaliyet göstermekteyiz. Karayolu, Deniz ve Hava taşımacılığında 20 senelik sektör tecrübesine sahibiz. Firmanızın tüm gönderilerini yurtdışına taşıyabiliriz. Azerbaycan, İran, Almanya, Bulgaristan, Macaristan ve daha birçok ülkeye taşımacılık faaliyetleri yapmaktayız. Sizin için sağladığımız hizmetleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.


Karayolu Taşımacılığı

Uluslararası Karayolu Taşımacılık Hizmetleri

Sunmuş olduğumuz operasyonel hizmetlerde birbirinden farklı birçok çözüm sunmaktayız. Birbirinden çok farklı olan taşımacılık hizmetlerimiz ile komple taşımacılık, ısı kontrollü taşımacılık, parsiyel taşımacılık, transit yüklemeler, tehlikeli madde taşımacılığı ve multimodal taşımacılık hizmetleri sunmaktayız. Birçok müşteri yük takibi konusunda çok hassas davranmakta ve bozulabilir ürün konusunda sürekli bilgi almak istemektedir.


Bilgi Al



Havayolu Taşımacılığı

Tema ile Zamandan Tasarruf Sağlayın

Havayolu taşımacılığı son derece kısa bir süre içerisinde hedef rotaya ulaşması mümkün olmaktadır. Bu bağlamda zamanın sizler için önemli olduğu göz önüne alındığında havayolu taşımacılığının son derece büyük bir avantaj sağladığı ifade etmemiz mümkündür.


Bilgi Al



Deniz Taşımacılığı

Tema Lojistik olarak Uluslararası Deniz Taşımacılığı konusunda tecrübe sahibi olan firmamız, sektörün tüm inceliklerini bilmekte ve dış ticaret aşanında ticaret yapan birçok farklı firma için sayısız faydaları da beraberinde getirmektedir.


Bilgi Al



Diğer Hizmetler

Diğer tüm hizmetlerimiz ve sorularınız için uzmanından destek alın.


Bilgi Al